institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra DAM convoca la II edició del Premi de Treballs de Didàctica en la Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual per al curs 2021-2022

  • August 31st, 2021
Xiquets jugant a l'aigua

Es fa pública la convocatòria del concurs de “Treballs de Didàctica en la Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual”, per a la selecció d'estudiants de grau i de postgrau oficial d'universitats de la Comunitat Valenciana per a la participació en la iniciativa de la càtedra DAM-UV, impulsada per l'empresa Depuració d'Aigües del Mediterrani i la Universitat de València.

Els aspirants formaran grups multidisciplinaris i rebran formació a través de tallers de pedagogia, tecnologia, creativitat, treball en equip, entre altres, amb el propòsit de desenvolupar diferents projectes didàctics que serviran per a conscienciar a estudiants de primària de la importància de la recuperació i valorització dels recursos de les aigües residuals.

Les activitats discorreran entre els mesos d'octubre de 2021 a març de 2022. L'equip amb el projecte considerat el més innovador i didàctic divulgarà el seu treball en els centres d'educació primària seleccionats durant el segon quadrimestre del curs.

Cada membre de l'equip guanyador rebrà un Ipad com a premi.

El termini d'inscripció començarà l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV i finalitzarà el 30 de setembre de 2021.

Accedeix a les bases de la convocatòria a través d'aquest enllaç.

Convocatòria publicada en el DOGV el 4 d'agost de 2021. Enllaç.