institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket presenta un cicle de webinars gratuïts en diverses disciplines

  • May 11st, 2020
Image de la noticia

Entre el 18 de maig i el 15 de juny tindrà lloc una sèrie de webinars a càrrec de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket, que tractaran sobre cinc àrees d’interés per a la càtedra com ara la medicina, la gestió de l’esport, la preparació física, la fisioteràpia aplicada a l’esport i la psicologia esportiva.

La Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket de la Universitat de València posa a disposició dels i les amants de l'esport una formació gratuïta en format de webinar. Es tracta d'un cicle de cinc conferències que tractaran diferents àmbits de l'esport des de la visió de cinc grans professionals, amb l’objectiu de ser una eina de generació d’interés per aquest esport en la nostra societat. Les cinc xerrades seran gratuïtes i no es requerirà cap inscripció prèvia.

Els ponents seran cinc experts en els seus respectius àmbits, per a continuar amb la línia de posar als professionals més destacats al servei de tots aquells que vulguen millorar la seua formació i continuar aprenent sobre aquest esport. El primer webinar, “Implicacions biomecàniques en les lesions del bàsquet”, serà el dia 18 de maig i se centrarà en la medicina, a càrrec del Dr. Ignacio Muñoz Criado, Cap de Serveis Mèdics de València Basket. El segon, “Estratègies per a augmentar la repercussió d’esdeveniments de menor impacte” (21 de maig), tractarà el tema de la gestió i serà impartit pel Dr. Josep Crespo Hervás, professor de la Universitat de València i especialista en organització d’esdeveniments esportius.

El tercer webinar, sobre fisioteràpia, serà el 28 de maig i durà per títol “Readaptació en l’esport, de la llitera a la pista”, impartit pel Dr. Josep Benítez Martínez, professor de la UV amb una ampla experiència com a fisioterapeuta d’alt rendiment. El 4 de juny tindrà lloc “Particularitats del treball físic amb jugadors de bàsquet molt alts”, el webinar sobre preparació física a càrrec de Borja Ricart Luna, preparador físic de València Basket des de 2018. Finalment, la cinquena cita serà el 15 de juny amb el protagonisme de la psicologia, amb el webinar “Motivació i lideratge en el bàsquet”, impartit pel Dr. Octavio Álvarez Solves, professor de Psicologia Social en la Universitat de València i expert en alt rendiment esportiu en equips i disciplines individuals.

En aquest enllaç es troba la programació completa del cicle de webinars.  Les conferències es difondran en directe a través del canal de YouTube del València Basket.