institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de bàsquet L’Alqueria del Basket resol la primera edició dels seus premis als millors Treballs de Final de Grau i de Màster.

  • December 3rd, 2020
Logo de la càtedra

S'ha publicat les Resolucions de 30 de novembre de 2020, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, en les quals s'atorga la primera edició dels premis “Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket” de la Universitat de València als millors Treballs de Final de Grau i de Màster relacionats amb el bàsquet.

L'objecte d'aquesta convocatòria és premiar els millors Treballs de Final de Grau (TFG) i Final de Màster (TFM) realitzats en el curs 2019-2020 i el contingut del qual estiga orientat cap a la temàtica del bàsquet des de qualsevol aproximació i àrea de coneixement, amb la finalitat de fomentar entre l'estudiantat universitari l'estudi de qualsevol aspecte referit a aquest esport. Els premis estan dirigits a estudiants de titulacions oficials de les universitats públiques espanyoles.

En la categoria de millor TFG s'ha resolt concedir el primer premi, de 500 euros, al treball presentat per Alex Fos Pardo. El segon premi, amb una quantia de 300 euros, ha sigut pel treball d'Ana Patricia Calabuig Ruzafa. L'accèssit de 200 euros, s'ha atorgat al treball presentat per Eva Morales Hilario.

En la categoria de millor TFM el primer premi, amb un import de 600 euros, s'ha concedit al treball presentat per Borja Ricart Lluna. El segon premi i l'accèssit han quedat deserts.

Les resolucions han sigut publicades en el Tauler de la Universitat de València i poden consultar-se en el següent enllaç al tauler UV..