institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries publica els treballs d’enguany

  • October 15th, 2019
Image de la noticia

Ja estan disponibles a la pàgina web de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València els treballs realitzats i publicats enguany per la Càtedra.

Un d’aquests treballs és la Guia de processos d’integració de cooperatives agroalimentàries, dirigit per Mª Pilar Alguacil Marí, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, constituïda en 2018 després del conveni entre la Universitat de València i Cooperativas Agro-alimentarias de España, per a difondre el coneixement sobre els aspectes comptables, jurídics i fiscals que afecten les cooperatives agroalimentàries.

L'altra publicació és l’Informe sobre aspectes problemàtics en l’IVA de les cooperatives agroalimentàries, escrit per Mª Pilar Bonet Sánchez, i que aborda la qüestió del funcionament de les cooperatives agroalimentàries i la seua particular relació amb l’Impost del Valor Afegit.

Ambdós treballs es poden consultar i descarregar lliurement en la pàgina web de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries.