institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Drets Lingüístics de la UV convoca els Premis Carme Miquel 2022

  • October 4th, 2022
Lletres

Publicada la Resolució de la convocatòria dels Premis Carme Miquel 2022 a l'estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques espanyoles.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és premiar l'estudi dels drets lingüístics, i la seua garantia i materialització real en els treballs de fi de grau i treballs de fi de màster aprovats en les universitats públiques espanyoles.

Podran participar els estudiants i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats espanyoles que hagen aprovat un treball de fi de grau o de fi de màster en qualsevol llengua oficial de les comunitats autònomes de l'estat o en anglès, en el curs 2021/2022, entre l'1 d'octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022.

Per a poder participar els treballs han de centrar l'atenció en els fonaments teòrics i les estratègies o mesures per a la materialització i la garantia real dels drets lingüístics des de les temàtiques següents: drets humans lingüístics, igualtat lingüística, multilingüisme, polítiques públiques lingüístiques, sociolingüística, minories lingüístiques, llenguatge jurídic i administratiu, i psicologia del llenguatge.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 20 d'octubre de 2022.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

 

Tota la informació publicada sobre els premis es pot consultar en la pàgina de premis i ajudes de UVcàtedres.