institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander, guardonada en els premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València

  • January 30th, 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander ha sigut premiada enguany en la categoria Càtedres Institucionals o d'empresa de la Universitat de València.

Aquesta càtedra ha sigut la premiada per la seua trajectòria organitzant activitats formatives que permeten a estudiants de grau completar la seua formació. A més, actua d'altaveu per a divulgar a la societat temes relacionats amb les finances, la gestió empresarial i l'exposició internacional de les empreses. També es gestionen conferències, jornades i cursos des d'aquesta càtedra i es fomenta l'activitat investigadora dels membres de la comunitat educativa així com la publicació d'articles, monografies i llibres.

Aquesta secció, nova enguany en els Premis Universitat-Societat, naix per a premiar a aquelles càtedres que destaquen especialment pel seu suport a un àrea i amb la qual existisca una vinculació real des de la Universitat de València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en la clausura de la XXII edició dels Premis Universitat-Societat, la finalitat de la qual és fomentar la col·laboració entre societat i món acadèmic, així com promoure les relacions entre la universitat i el seu entorn. El president ha destacat el paper de la universitat com a "factor d'estabilitat democràtica" aportant capital humà a la societat amb "la formació científica i humanística".