institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians celebra el I congrés sobre l’Horta de València i economia col·laborativa

  • December 28th, 2017
congres horta

La passada setmana va tindre lloc en la facultat de Dret el I Congrés Internacional Un marc regulador per a l’Horta de València. La influència de l’economia col·laborativa, organitzat per la càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

En aquesta trobada, que tingué lloc entre el 19 i el 21 de desembre, es va discutir sobre la importància dels nous models d’economia col·laborativa en l’àmbit de l’horta valenciana, tractant de buscar alternatives en la producció i distribució que puguen servir per a optimitzar els resultats econòmics i també socials de l’explotació d’aquest territori tradicional.

La càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València estigué representada, el primer dia del congrés, pel seu director Emilio Iranzo García, que va pronunciar la conferència titulada El model territorial de l’horta i el seu paisatge. Per la seua part, el dia 21 va intervenir la tècnica de la càtedra Estefanía de la Vega amb la comunicació Identificació i valoració del patrimoni i paisatge de l’aigua en les sèquies de Quart-Benàger-Faitanar.