institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians imparteix un taller sobre cartografia del paisatge valencià

  • November 22nd, 2019
Image de la noticia

El passat 20 de novembre va tindre lloc a l’Escola d’Adults de Manises (València) un taller sobre cartografia del paisatge valencià, impartit per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

Aquests tallers van ser una nova oportunitat per a continuar despertant l’interés col·lectiu de la societat per les qüestions paisatgístiques. Per això, la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians aposta per mostrar com el paisatge constitueix una entitat integradora amb la capacitat de contextualitzar el patrimoni natural i cultural, beneficiar l’activitat econòmica i formar el marc de vida de la població, ajudant a reforçar una identitat pròpia.

El taller, d’una hora de duració, va tindre un caràcter teòric-pràctic en el qual, després de la presentació i xerrada inicial sobre els valors del paisatge, cadascun dels participants va realitzar un mapa amb els paisatges que considera més emblemàtics o importants i amb els impactes paisatgístics que es generen en cada cas.