institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza la jornada "Paisatges Viscuts, Paisatges Emblemàtics, Dissonàncies Paisatgístiques"

  • April 1st, 2019
Image de la noticia

La Càtedra continua amb el cicle de jornades-taller en IES (Instituts d´Educació Secundària) programades per a aquest 2019. En aquesta ocasió, l'equip de la Càtedra es traslladarà el pròxim 4 d'abril a l'IES Ademús, situat en aquesta mateixa localitat, per a treballar amb els alumnes de Geografia de 2n de batxiller.

El propòsit d'aquest taller és difondre i sensibilitzar als joves estudiants sobre els valors del paisatge i investigar quins són els paisatges més reconeguts i “viscuts” dels estudiants en el territori valencià.

És per això que aquestes jornades taller s'han plantejat com a sessions de treball teòric-pràctic, que arranquen amb una breu introducció al paisatge i els seus valors, on el gran protagonista és el taller de participació, en el qual cada alumne, a través de l'aplicació informàtica creada per la Càtedra, ha de cartografiar els paisatges que considera més emblemàtics o que són més importants per a ell i les zones o elements que generen un major impacte paisatgístic.