institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza la quarta edició del concurs de Fotografia del Paisatge Valencià

  • September 4th, 2020
Image de la noticia

Comença setembre i des de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians volem recordar-vos que continua en marxa la 4a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià.

Aquesta 4a edició es presenta com una nova possibilitat perquè, tant estudiants com titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Jaume I i Universitat d'Alacant), guanyen un dels tres premis d'aquest concurs. El primer, de 500 €; el segon, de 300 € i el tercer, de 200 €.

Per a aconseguir-ho només és necessari enviar fotografies que recullen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials, etc.) del territori de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de mostrar i divulgar els valors ambientals, patrimonials i identitaris dels paisatges valencians. Teniu fins al 21 d'octubre per a fer-ho.

La convocatòria es pot consultar al següent enllaç.