institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians presenta la 4a edició del Concurs de fotografia del paisatge valencià

  • June 23rd, 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució de 29 de maig, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca la quarta edició del Concurs de fotografia del paisatge valencià, que cada any organitza la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

Aquesta quarta edició del concurs es presenta com una nova possibilitat perquè, tant estudiants com titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes, opten a guanyar un dels tres premis establits. Per a aconseguir-ho només és necessari enviar fotografies que recullen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials, etc.) del territori de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de mostrar i divulgar els valors ambientals, patrimonials i identitaris dels paisatges valencians.

Referent a això, la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians ha establit un primer premi que ascendeix a 500 €, un segon premi de 300 € i un tercer premi de 200 €.

El termini per a participar en el concurs està actualment obert, i finalitza el 21 d'octubre. Les bases completes es poden trobar en aquest enllaç.