institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians reuneix la seua Comissió Mixta

  • June 22nd, 2020
Image de la noticia

El passat 16 de juny va tindre lloc la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València, amb l'objectiu principal d'aprovar el Pla d'Acció 2020.

A causa de la situació derivada de la crisi de la COVID-19, la trobada de la Comissió Mixta es va produir de manera virtual. Els membres de la Comissió, constituïda per la vicerectora d'Innovació i Transferència, M. Dolores Real García, el vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla Pla, la secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Inma Orozco Ripoll, el seu assessor Óscar Soria, i el director de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, Emilio Iranzo García, es van reunir per a fer balanç de les activitats realitzades durant l'exercici 2019 i per a aprovar el Pla d'Acció 2020.

La trobada va ser de gran interés, ja que es va posar en valor la col·laboració entre la Universitat de València i la Generalitat Valenciana en la implementació de la Política de Paisatge de la Comunitat Valenciana, i es van plantejar nous reptes conjunts en favor dels gestors del territori, el paisatge, el patrimoni i del propi territori valencià.