University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra de Pilota Valenciana resol els seus Premis 2019 al Millor Treball Fi de Màster (TFM) relacionat amb aquest esport tradicional valencià

  • November 5th, 2019

Ja s'ha publicat al Tauler Oficial la resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual s’atorguen els Premis de la Càtedra de Pilota Valenciana (enllaç), guardons que reconeixen el millor Treball Fi de Màster (TFM) relacionat amb la Pilota Valenciana.

La Comissió d’Avaluació ha resolt concedir el Primer premi de 1.250€, al TFM presentat per María del Carmen Calzadillas Valles. Es declaren deserts la resta de premis al no haver-se presentat més treballs.

El principal objectiu de la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València és la realització d'accions i la posada en marxa de projectes destinats al desenvolupament de la pilota valenciana, desenvolupant activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades cap al coneixement i la difusió permanent en relació a aquest esport tradicional valencià.

Enhorabona a la premiada.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy