institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC convoca la tercera edició de les seues ajudes al millor Projecte d'Investigació

  • October 20th, 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució de 24 de setembre de 2020, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca la tercera edició per a la concessió d'ajudes de la Càtedra DEBLANC de la Universitat de València al millor projecte d'investigació relacionat amb l'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals.

Podrà ser beneficiari de les ajudes concedides per la Càtedra DEBLANC-Universitat de València qualsevol investigador, investigadora o equip d'investigació integrat en tot o en part per personal investigador situat en centres d'investigació de la Comunitat Valenciana, sent necessari que l'investigador o investigadora principal tinga la categoria de doctor o doctora. La finalitat d'aquestes ajudes és reconéixer al millor projecte d'investigació orientat a l'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i de blanqueig de capitals.

L'ajuda per a l'equip d'investigació ascendeix a un total de 6.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 30 d'octubre de 2020. La Resolució es pot consultar en aquest enllaç.