institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Deblanc es reuneix amb el President d’ ASEBLAC

  • April 30th, 2019
La Càtedra Deblanc es reuneix amb el President d’ ASEBLAC

Divendres 12 d'abril, la Càtedra Deblanc, de la Universitat de València conveniada amb la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, es va reunir amb el President d’ASEBLAC (Associació Espanyola dels Subjectes Obligats en Prevenció del Blanqueig de Capitals), Sr. Juan Carlos Galindo.

L'entrevista es va dur a terme en el Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València. L'entesa entre totes dues parts va ser total i absoluta, com no podia ser d'una altra forma. Els objectius de la Càtedra i de l'Associació caminen en paral·lel i s'aconseguiran acords de col·laboració entre totes dues parts. Després d'una primera presa de contacte, es va parlar de les principals labors que duu a terme la Càtedra en els àmbits de formació, difusió i investigació. Tant en la formació com l'organització de les Jornades i altres esdeveniments de divulgació s'ha proposat una reunió per a tractar, detalladament, les diferents activitats en les quals es col·laborarà, tant en les organitzades per la Càtedra Deblanc, com en les organitzades per ASEBLAC.

També es va parlar sobre la investigació que realitza la Càtedra Deblanc i en la qual Juan Carlos Galindo és un destacat representant. En aquest àmbit es van establir unes normes bàsiques d'actuació donades les especials circumstàncies de les investigacions que es realitzen per totes dues parts i s'avançarà en les possibilitats de col·laboració.
La reunió va ser molt rica en matisos i en coneixements. Per a acabar, es va establir una pròxima reunió en el mes vinent de maig per a veure com es concreten les principals àrees de col·laboració. Agrair a Juan Carlos Galindo la seua total col·laboració.