institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC lliura la seua Ajuda a la Investigació contra els delictes financers i el blanqueig

  • December 10th, 2019
Image de la noticia

El passat 25 de novembre va tindre lloc l’acte de lliurament de la II Ajuda a la Investigació de la Càtedra d’Aplicació de Metodologies Estadístiques, Econòmiques i d’Aprenentatge Automàtic per a la Detecció de Delictes Financers i Blanqueig de Capitals (Càtedra DEBLANC) de la Universitat de València, en conveni amb la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana.

Aquesta ajuda està destinada al millor projecte d’investigació relacionat amb l’aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d’aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals. Enguany, el guardó ha sigut per al Dr. Carles Bretó Martínez, pel seu projecte d’investigació “Aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d’aprenentatge automàtic per a la detecció de la col·lusió”. Aquesta línia d’investigació és de gran interés per a poder detectar la col·lusió entre empreses en la contractació pública. El projecte d’investigació realitzarà una anàlisi sobre les noves metodologies en l’àmbit del machine learning per a la detecció del comportament de les empreses en els processos públics de licitació.

L’acte es va celebrar en la Sala Tots i Totes de la Facultat d’Economia, i el lliurament de l’ajuda va ser a càrrec del catedràtic D. José Manuel Pavía Miralles, director de la Càtedra DEBLANC.