institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Demetrio Ribes convoca la 17a edició dels seu premi que aquest any commemora el centenari de la mort de l'arquitecte que dóna nom a la Càtedra

  • June 18th, 2021
Cartell

S’ha publicat al DOGV la Resolució de 8 de juny de 2021, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca el dissetè Premi Demetrio Ribes, lliurat per la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València.

La XVII edició del Premi Demetrio Ribes commemora el centenari de la mort de l'arquitecte que dóna nom a la Càtedra Demetrio Ribes.

Podran optar a aquest premi les persones que posseïsquen una diplomatura, llicenciatura, grau, postgrau o doctorat de qualsevol disciplina acadèmica i presenten un treball de recerca inèdit relacionat amb algun dels següents temes d'àmbit nacional: història del transport (terrestre, aeri, marítim), història de les obres públiques, patrimoni de l'enginyeria civil i història de l'ordenació territorial.

La quantia d'aquest guardó ascendeix a un total de 6.000 €. El termini de presentació dels treballs estarà obert des d'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGV fins el pròxim dia 7 de setembre de 2021.

Consulta ací les bases de la convocatòria (enllaç al Tauler d’Anuncis).

Resolució publicada (DOGV)