University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra Economia del Bé Comú obri la inscripció per al Diploma d'Especialització Professional Universitari en Consultoria de l'Economia del Bé Comú

  • May 31st, 2018

Ja està oberta la inscripció oficial del Diploma d'Especialització Professional Universitari en Consultoria de l'Economia del Bé Comú que la Càtedra EBC organitza en col·laboració amb l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú AVEBC i està patrocinat per la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, comerç i treball de la Generalitat Valenciana. També compta amb el patrocini de Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana.

Es tracta d'un Diploma d'Especialització Professional de 30 crèdits ECTS equivalents a 750 hores de duració total de modalitat a distancia ubicada dins la Àrea de Direcció i Gestió Empresarial a impartir dintre de la oferta de Cursos de Postgrau de la Universitat de València durant el curs 2018-19 en la seua primera edició. La data d'inici del Diploma és el 15 de octubre de 2018 i finalitza el 28 de juny de 2019.

Aquest curs és diferent d'altres cursos relacionats amb la Responsabilitat Social Empresarial, l'Ètica en els negocis o l'Economia Social. Es centra de manera diferenciada i exclusiva, en el model de l'Economia del Bé Comú.

A més, compta amb professionals de l'àmbit de l'EBC amb l'objectiu de donar a conèixer el model de l'Economia del Bé Comú, ensenyar a utilitzar les seues eines, com són el Balanç del Bé Comú i la Matriu del Bé Comú, i formar tècnics especialitzats en consultoria de l'EBC tractant de facilitar la seua implantació a les empreses i organitzacions.

Per a més detalls del diploma accedeix al següent enllaç.

Clica ací per accedir a la inscripció.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy