institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra EMC ha participat en la quinzena edició de l'EMV Fachtagung

  • May 22nd, 2017
Cátedra wurth

La Càtedra EMC en la qual col·laboren la Universitat de València i Würth Elektronik eiSos, dedicada a la Compatibilitat Electromagnètica (EMC) en Smart Grids, ha participat en la quinzena edició de l'EMV Fachtagung, una sèrie de conferències en les quals es tracten temes relacionats amb l'àrea de la Compatibilitat Electromagnètica entre dispositius electrònics.

Adrian Suárez, en representació de la Càtedra, ha participat en la quinzena edició de la Conferència d'EMC organitzada per la Technical University de Graz (LA TEUA Graz). L'esdeveniment va tindre lloc en la ciutat austríaca durant els dies 26 i 27 d'abril de 2017 i va comptar amb la participació de més de 100 assistents tant de l'àmbit universitari com a empresarial. Durant la conferència es va debatre sobre temes relacionats amb Tècniques i Tecnologies per a mesurar i resoldre problemes de compatibilitat electromagnètica i interferències entre dispositius electrònics.

La Càtedra EMC va contribuir en la conferència mitjançant una presentació titulada TECHNIQUES TO CHARACTERIZE ELECTROMAGNETIC NOISE SUPPRESSION SHEETS, en la qual s'exposaven tècniques per a detectar i caracteritzar diferents productes per a reduir diferents tipus de problemes deguts a interferències electromagnètiques. Aquests productes consisteixen en unes làmines de materials magnètics barrejats amb un polímer que li aporta flexibilitat. A més de les sessions de presentacions, la conferència va comptar amb un Exhibition Hall en el qual es trobaven les empreses més importants del sector com Ametek, AVL, Rohde & Schwarz o Würth Elektronik.