institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Empresa i Humanisme organitza la Jornada "Les 4 R del Sector Financer: Rendibilitat, Risc, Regulació i Reputació”

  • November 2nd, 2018
Image de la noticia

La Càtedra Empresa i Humanisme de la Universitat de València organitza la Jornada “Les 4 R del Sector Financer: Rendibilitat, Risc, Regulació i Reputació”, que se celebrarà el pròxim 6 de novembre, de 18:00 h a 21:00 h, en el Saló d'Actes de la Borsa de València. A la inauguració assistiran el Director General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana Francisco Álvarez Molina i el Director de la Càtedra d'Empresa i Humanisme de la Universitat de València Tomás González Cruz.

S'inclouen les conferències “Rendibilitat i Risc en el Sector Financer” a càrrec d'Antonio Mota Pizarro, Director Financer de Globalcaja; i “Responsabilitat i Reputació en el Sector Financer”, a càrrec de Francisco Alós Alabajos, Director de RSC de Caixa Popular. La Taula Redona “Reptes i Oportunitats en el Sector Financer: una visió des de l'òptica de la Reputació, la Responsabilitat i la Regulació”, moderada pel Catedràtic d'Organització d'empreses de la Universitat de València César Camisón Zornoza, serà protagonitzada per l'esmentat Francisco Álvarez Molina, la Catedràtica Emérita d'Economia Financera de la Universitat de València Matilde Fernández Blanco i el Catedràtic d'Economia Financera de la Universitat de València Màximo Ferrnado Bolado.

La Jornada abasta el sector financer global en el seu conjunt, reflexionant aspectes com l'inici de la crisi financera, la seua gestió, la distorsió de la perspectiva rendibilitat/risc i el debat entre responsabilitat i regulació per a l'estabilitat del sector financer i l'enfortiment de la seua reputació.

Els esmentats conceptes de rendibilitat, risc, regulació i reputació són elements clau en analitzar el funcionament del Sector Financer i explicar alguns dels fets més rellevants esdevinguts en el mateix al llarg dels últims anys. El clàssic binomi rendibilitat-risc s'ha vist complementat per un intens debat entre la necessitat de regular a les entitats financeres o afavorir la responsabilitat individual del consumidor financer, convertint-se la resposta a aquesta qüestió en un aspecte clau del desenvolupament d'una reputació corporativa forta per part del Sector Financer i els seus agents participants.

Més informació i inscripció en aquest enllaç.