institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Jorge Muñoz de Transparència, Segona Oportunitat i Dret Concursal constitueix la seua Comissió Mixta

  • November 22nd, 2019
Image de la noticia

Hui 22 de novembre ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la constitució de la Comissió Mixta de la recentment creada Càtedra Jorge Muñoz de Transparència, Segona Oportunitat i Dret Concursal de la Universitat de València.

En l’acte han estat presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real García i el catedràtic de Dret Civil Javier Plaza Penadés, qui ha sigut proposat com a director de la Càtedra. I, per part de Jorge Muñoz Consultores han estat presents Jorge Muñoz Roig, Rebeca Juanes Pérez i M. José Aragó Domingo. L’ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

  1. Constitució de la Comissió Mixta
  2. Proposta de nomenament del Director de la Càtedra
  3. Proposta i aprovació, si escau, del programa d’activitats per a l’any 2019
  4. Proposta i aprovació, si escau, del pressupost per a l’any 2019
  5. Precs i preguntes

A continuació, s’ha produït l’acte de presentació de la Càtedra en el Centre Cultural La Nau, amb la presència de la Secretaria General de la Universitat de València, María Elena Olmos, i la del catedràtic de Dret Civil i exmagistrat del Tribunal Suprem Francisco Javier Orduña Moreno, qui ha impartit una conferència titulada “La transparència com a valor i com a principi”.

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressuposts, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.