institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Jorge Muñoz oferirà un webinar gratuït sobre contractes en el context de la pandèmia de COVID-19

  • May 13th, 2020
Image de la noticia

El pròxim dia 20 de maig tindrà lloc un webinar gratuït amb el títol “Crisi sanitària COVID-19 i Contractes: l'aplicació de la clàusula rebus sic stantibus”, organitzat per la Càtedra Jorge Muñoz de Transparència, Segona Oportunitat i Dret Concursal de la Universitat de València.

La crisi sanitària de la COVID-19 planteja importants desafiaments per als juristes i per a la societat, que mereixen ser abordats des de la Càtedra Jorge Muñoz de Transparència, Segona Oportunitat i Dret Concursal de la Universitat de València. Per a això, s'ha organitzat un webinar gratuït que ofereix una informació jurídica que pot ser d'interés per a qualsevol jurista, però també per a empresaris i particulars que tinguen contractes o presten serveis que necessiten ser revisats i adaptats per a garantir la seua continuïtat. O, fins i tot, que hagen de ser resolts.

Dit webinar se celebrarà el dia 20 de maig a partir de les 18 hores a través de l'aplicació Zoom, i comptarà com a ponents amb Francisco Javier Orduña Moreno, ex magistrat del Tribunal Suprem i catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València, i Enrique Sanjuán Muñoz, magistrat de l'Audiència Provincial de Màlaga. La trobada estarà moderada per Javier Plaza Penadés, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València i director de la Càtedra Jorge Muñoz de Transparència, Segona Oportunitat i Dret Concursal.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.