institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra L’Horta de València: Territori Metropolità convoca els seus premis als millors treballs de fi de grau, de fi de màster o tesi doctoral

  • June 11st, 2021
LOGO

Ja s’ha publicat en el DOGV la Resolució per la qual es fa efectiva la convocatòria de la III edició dels premis de la Càtedra L’Horta de València: Territori Metropolità als millors treballs de fi de grau, fi de màster o tesis doctorals relacionades amb qualsevol aspecte referit a l’Horta de València.

L’objecte d’aquest concurs és reconéixer i premiar els millors treballs acadèmics presentats entre l’ 1 de setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021, ambdós inclosos, que s’hi presenten, i que tinguen relació temàtica amb qualsevol aspecte que faça referència a l’Horta de València. La finalitat de la convocatòria és fomentar entre l’alumnat universitari l’estudi i la difusió d’un dels territoris més importants per a l’economia, la societat i la tradició valencianes.

La Càtedra L’Horta de València: territori metropolità es planteja difondre el passat i el present d’aquest territori amb nom propi, però també ser porta oberta per a parlar-ne del futur amb totes les parts implicades. A més, vol documentar i donar a conéixer el patrimoni històric, arquitectònic i cultural que l’Horta ha acumulat durant segles, fer la difusió més gran possible dels abundants estudis, investigacions i projectes que el món acadèmic i professional ha elaborat i aportat durant el darrer any en aquesta qüestió i difondre entre els àmbits i entitats de la societat valenciana el coneixement més específic sobre què ha estat i és hui aquest territori.

Per a poder optar als guardons cal ser estudiant o graduat de la Universitat de València i haver presentat el treball de fi de grau, el treball de fi de màster o la tesi doctoral entre l’ 1 de setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021, ambdós inclosos. L’únic premi final té un import de 1200 euros.

Les sol·licituds es poden presentar des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la Resolució al DOGV, i fins a les 14 hores del 21 d’octubre de 2021.

Les bases de la convocatòria poden consultar-se en el següent enllaç.