institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra l’Horta de València: Territori Metropolità i la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitzen una jornada sobre infraestructures en les Hortes Històriques

  • November 7th, 2019
imatge aèria de l' horta

El pròxim 13 de novembre tindrà lloc, en el Centre Cultural La Nau, la Jornada “Com construir infraestructures (o no) en les Hortes Històriques?”, organitzada per la Càtedra l’Horta de València: Territori Metropolità i la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

L'objectiu d'aquesta jornada és parlar i debatre sobre les alteracions i els impactes que s'han produït en les Hortes Històriques a conseqüència del creixement urbà i la construcció de les primeres grans obres públiques i infraestructures, i com la lògica del disseny de carreteres i ferrocarrils no ha tingut en compte fins ara l’organicitat del paisatge irrigat valencià.

També es parlarà de com continuen proposant-se nous traçats que tornaran a fragmentar l’Horta de València i les altres, però també de com és el procediment d’aprovació d’aquestes infraestructures, i com podria en el seu cas replantejar-se amb una avaluació de l’impacte sobre els nostres paisatges històrics.

L’esdeveniment se celebrarà el dia 13 de novembre a partir de les 18 hores en la Sala de Seminaris del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.