institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Mesval celebra un Diàleg sobre esdeveniments en temps de COVID

  • June 26th, 2020
Image de la noticia

El pròxim dijous 2 de juliol tindrà lloc el Diàleg en línia titulat “Esdeveniments en temps de COVID”, organitzat per la Càtedra de Model Econòmic Sostenible de València i el seu Entorn (Càtedra Mesval) de la Universitat de València.

La pandèmia de la COVID-19 ha obligat a modificar dràsticament els hàbits de vida de la societat, molts d'ells tan arrelats que ens costa un seriós esforç assumir-lo. En l'esfera col·lectiva, ens resistim a renunciar a participar en concerts, assistir a espectacles, conferències o visitar atraccions turístiques.

Un dels sectors més afectats per l'actual crisi ha sigut el dels esdeveniments, i són moltes les organitzacions que s'enfronten a un dels reptes més importants: reformular la seua activitat empresarial.

A través d'aquest Diàleg Mesval, Sylvia Andrés, Directora del Palau de Congressos, Enrique Fayos, Director del Teatre Olympia, Enrique Vidal, director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i Juan Carlos Gómez, director d’Atalanta Sport Club, relataran com han viscut aquests temps de confinament i com s'han preparat per a oferir-nos, amb garanties, l'oportunitat de tornar a gaudir dels seus espais. Amparo Cervera, catedràtica del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, serà l'encarregada de moderar la sessió. Així mateix, durant l'acte participarà la regidora de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, i el director de la Càtedra Mesval, José Manuel Pastor.

Aquest esdeveniment es realitzarà dijous que ve 2 de juliol a partir de les 17 hores, a través de la plataforma Zoom. Per a inscriure's serà necessari emplenar aquest formulari.