institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra MESVAL promou la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de València

  • November 21st, 2018
Image de la noticia

La Rectora de la Universitat de València Mavi Mestre i la Primera Tinent d'Alcalde i Coordinadora General de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València Sandra Gómez signaren ahir un conveni de col·laboració per a potenciar les relacions d'ambdues institucions.

En l'acte, celebrat en l'edifici Rectorat de la Universitat de València, han estat presents els directors de la Càtedra Modele Econòmic Sostenible de València i el seu entorn (Càtedra MESVAL), els professors Amparo Cervera i José Manuel Pastor. Tots dos han destacat la importància i la necessitat d'una estreta col·laboració entre la Universitat i l'Ajuntament, i que el seu objectiu siga el desenvolupament d'un model econòmic per a la capital del Túria i el seu entorn innovador, sostenible, competitiu i més humà. En aquest sentit, els directors de la càtedra han ressaltat que actualment existeix un equip humà treballant en açò, i han agraït el suport rebut per part de l'Ajuntament de València en totes les activitats organitzades.

La Càtedra MESVAL pretén promoure, desenvolupar i intensificar les relacions entre la Universitat de València i l'Ajuntament de València per a la vigilància i transformació del model econòmic en el marc de ciutat considerant la diversitat dels seus agents econòmics i socials i sota el prisma de governança, innovació, sostenibilitat –econòmica, social i ambiental-, competitivitat, benestar humà i globalització.

A més, la Càtedra MESVAL pretén ser plataforma de diàleg entre la ciutat i el seu entorn econòmic, social, cultural i tecnològic des d'un enfocament interdisciplinari. En aquest sentit, aquesta Càtedra cerca constituir-se com a agent estratègic de la ciutat en la reflexió conjunta de maneres de pensar i de construir un model econòmic de desenvolupament de ciutat.