institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza el VI Congrés Internacional de l’avanç del Govern Obert

  • February 18th, 2019
Image de la noticia

Els pròxims dies 11 i 12 de març tindrà lloc, en la Facultat de Dret del campus de Tarongers, aquesta trobada internacional sobre Govern Obert i Transparència. Entre els organitzadors de l’esdeveniment es troba la Càtedra de Participació, Govern Obert i Open Data de la Universitat de València.

Sota el títol genèric d’“Eleccions, govern obert, informació i fake news”, aquest congrés internacional –juntament amb el IV Congrés de Bon govern i transparència de la Comunitat Valenciana– constitueix un espai de discussió i reflexió sobre la importància social d’una informació de qualitat en un context com l’actual, en el qual la desinformació, la sobreinformació i la manipulació són un problema de primer ordre.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 11 i 12 de març en les sales Miaja de la Muela i el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València, i s’estructurarà al voltant de tres taules de debat que abordaran temes com la relació entre premsa, xarxes i desinformació, les noves amenaces tecnològiques en l’àmbit electoral i les polítiques de transparència i govern obert en l’agenda política.

Aquest congrés s’emmarca dins de la Setmana de l’Administració Oberta (11-17 març), i està organitzat pel Departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l’Administració de la UV, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, la Red Derecho TICs i la Càtedra de Participació Ciutadana, Govern Obert i Open Data (PAGODA) de la Universitat de València.

Tota la informació i el programa del congrés es poden consultar en aquest enllaç.