institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza una nova jornada sobre Transparència i Bon Govern en PIMES

  • October 14th, 2019
Image de la noticia

El pròxim 24 d’octubre tindrà lloc, en la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians, la IV Jornada de Transparència i Bon Govern en PIMES, organitzada per la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (PAGODA) de la Universitat de València.

L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre la transparència i el bon govern en les petites i mitjanes empreses, amb especial atenció a aspectes clau com ara la ciberseguretat, les ciberamenaces o el Big Data. A més, l’esdeveniment servirà per a donar la benvinguda al màster oficial de Dret de l’Empresa. Assessorament Mercantil, Laboral i Fiscal, organitzat pel Departament de Dret Mercantil Manuel Broseta Pons de la Universitat de València i dirigit per María José Vañó.

La inauguració de la jornada, a partir de les 9.30 hores, comptarà amb la presència de la vicerectora d’Innovació i Transferència de la UV, M. Dolores Real, la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, el degà de la Facultat de Dret, Javier Palao Moreno, i el codirector de la Càtedra PAGODA, Joaquín Martín Cubas.

La inscripció és gratuïta i s’acreditarà l’assistència amb certificat. El nombre de places és limitat, fins a completar aforament, i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció en aquest enllaç. El programa complet es pot consultar ací.