institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians col·labora en la jornada “Observatoris Urbans i Territorials”.

  • July 3rd, 2017
Image de la noticia

La jornada es va celebrar dilluns passat 3 de juliol i en ella van estar presents tant Emilio Iranzo, codirector de la càtedra, com l'equip tècnic de la mateixa. A més, va comptar també amb la presència de la plataforma “El Litoral per al Poble”, i de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Infraestructures.
Va intervenir com a ponent Juan José Galán Vivas, professor associat de la Universitat Aalto d'Helsinki, que va parlar de l'Observatori del Paisatge de Finlàndia.
Aquest observatori contribuirà a tenir un millor coneixement dels paisatges finlandesos, tant dels excepcionals com dels ordinaris, i recolzarà l'aplicació d'altres estratègies connexes com l'Estratègia Nacional de Desenvolupament Sostenible de Finlàndia o l'Estratègia d'Entorns Culturals.

Al llarg de la seua exposició, Juan José Galán va tractar temes com, d'on sorgia aquest projecte, quin objectius volien aconseguir, en quin punt de l'organigrama es trobaven, com s'organitzaven, d'on anaven a aconseguir el finançament, etc.
Després de la seua magistral intervenció es va iniciar un debat en el qual el públic assistent va participar activament.