institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Prospect Comunitat Valenciana 2030 constitueix la seua Comissió Mixta

  • July 15th, 2019
prospect

El passat 12 de juliol va tindre lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la creació de la Càtedra Prospect Comunitat Valenciana 2030 i la constitució de la seua Comissió Mixta.

En l’acte estigueren presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real García, la directora de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) María Dolores Pitarch i el catedràtic de Geografia Humana de la UV Joan Romero, que fou nomenat director de la càtedra. La Direcció General d’Anàlisi, Polítiques Públiques i Coordinació de Presidència de la Generalitat Valenciana estigué representada per Manuel López Estornell, Cap de Servei d’Estudis i Prospectiva, i per Xavier Castelló Esteve, Subdirector General d’Anàlisi i Polítiques Públiques. L’ordre del dia de la reunió va ser el següent:

  • Constitució de la Comissió Mixta
  • Proposta de nomenament del Director de la càtedra
  • Aprovació, si escau, del Pla Director i de la memòria econòmica de la càtedra per a l’exercici 2019
  • Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.