institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Prospect Comunitat Valenciana 2030 reuneix a la seua Comissió de Seguiment

  • October 2nd, 2019
Image de la noticia

El passat 26 de setembre va tindre lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió de Seguiment del Conveni de la Càtedra Prospect Comunitat Valenciana 2030 de la Universitat de València.

En l’acte estigueren presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real García, la directora de l’Institut de Desenvolupament Local, M. Dolores Pitarch Garrido i el director de la cátedra, el catedràtic de Geografia Joan Romero González. I per part de la Generalitat Valenciana, la directora general de Anàlisi i Polítiques Públiques de Presidència, Ana Berenguer Jiménez i el subdirector de la Direcció General d’Anàlisi i Polítiques Públiques de Presidència, Xavier Castelló Esteve. L’ordre del dia de la reunió va ser el següent:

  • Aprovació de l’acta de la reunió anterior
  • Presentació de la Memòria Econòmica
  • Informe del director de la Càtedra de l’execució de les activitats previstes
  • Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.