institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament crea el Taller "València ODS: Patrimoni cultural i desenvolupament humà”

  • April 19th, 2018
Image de la noticia

La Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament ha posat en marxa una iniciativa innovadora per promoure la ciutadania global des de l’àmbit universitari a partir del patrimoni cultural i científic de la Universitat i la Ciutat de València.

Aquest taller es realitzarà del 25 d’abril fins al 6 de juny de 2018 i està dirigit a tota la comunitat universitària (especialment a professorat, investigadors PAS tècnic i estudiants), a professionals d’institucions públiques i del sector del turisme cultural, així com a membres d'organitzacions no governamentals de desenvolupament.

A més a més, València ODS està Organitzat per l’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de Valencia i compta amb el finançament del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació, i de l'Ajuntament de València a través de la convocatòria de projectes EpD "Ciutadania global" 2017.

Es tracta d’una formació teòrica i pràctica amb sessions presencials i no presencials per a un total de 50 hores lectives.

Tot el programa del Taller, professorat, matèries a tractar i calendari poden consultar-se en:

http://www.fundaciouv.es/cooperacio/index.asp?pagina=10435&idioma=val

La inscripció està oberta i finalitza el 23 d’abril de 2018. Les places són limitades.