institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Universitat de València, a través de la Càtedra DEBLANC, convoca la III Edició d'Ajudes d'Investigació de la Càtedra DEBLANC 2020

  • September 3rd, 2020
Image de la noticia

La Universitat de València, a través de la Càtedra DEBLANC, convoca la III Edició d'Ajudes d'Investigació de la Càtedra DEBLANC 2020 al millor projecte d'investigació orientat a l'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i de blanqueig de capitals.


L'ajuda per a l'equip d'investigació es finança a càrrec del pressupost de la Càtedra DEBLANC de la Universitat de València, per un import de 6.000 euros. Podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes qualsevol investigador o equip d'investigació integrat en tot o en part per investigadors situats en centres d'investigació de la Comunitat Valenciana. El/la investigador/a principal haurà de tenir la categoria de doctor.


El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es tancarà en 10 dies naturals. Es pot consultar la convocatòria al següent enllaç.