institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Passejos per l'Obra Pública

  • February 24th, 2022
cartell

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians se suma al projecte desenvolupat per la Càtedra Demetrio Ribes “Passejos per l'Obra Pública”

“Passejos per l'Obra Pública” és un projecte desenvolupat per la Càtedra Demetrio Ribes amb l'objectiu de donar a conéixer al gran públic les infraestructures més representatives del territori valencià. Enguany, des de la càtedra de Paisatges Valencians ens sumem a aquesta iniciativa per a aportar una perspectiva paisatgística i geogràfica a aquests itineraris.

Des de la Càtedra es convida a tota la comunitat universitària a participar en el pròxim passeig que tindrà lloc el proper 12 de març a la Via Verda d'Alcoi. Situada en plena naturalesa, descobrirem els vestigis d'una línia ferroviària mai conclosa i que, després del seu abandó definitiu, ha sigut reconvertida en via verda per a ús i gaudi de la societat.

L'activitat és gratuïta, però requereix inscripció prèvia atés que hi ha places limitades. Formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Images: