institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Ponència “Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú. El cas de Cuinaterra” al “XX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia”

  • March 22nd, 2021
CARTELL INFORMATIU

El proper 24 de març a les 10:30h, tindrà lloc la ponència “Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú. El cas de Cuinaterra”, en la que es farà la presentació del llibre Emprendimiento Sostenible i Christian Mecca, gerent de Novaterra Catering, parlarà sobre la creació de CUINATERRA. Aquesta sessió, organitzada per la Càtedra d'Economia del Bé Comú, forma part del “XX Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria” de la Facultat d’Economia.

El proper 24 de març tindrà lloc la ponència “Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú. El cas de Cuinaterra”, impartida per Christian Mecca, gerent de Novaterra Catering i Cuinaterra, empreses pioneres en la implementació del model de l’Economia del Bé Comú. Previament, es farà la presentació del llibre Emprendimiento Sostenible, publicat per l'equip d'investigació de la Càtedra.

Aquesta sessió ha sigut organitzada per la Càtedra d’Economia del Bé Comú, dins del “XX Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria” de la Facultat d'Economia, el qual es realitzarà els propers 24 i 25 de març.

Com a conseqüència de les restriccions actuals, l’accés a la sessió serà online a través de la plataforma virtual del Fòrum (www.uv.es/foroeconomia).

Enllaç per a accedir directament a la sessió.

A més, es realitzarà un sorteig de dos exemplars del llibre entre les persones assistents.

El registre al fòrum es pot realitzar a través del següent enllaç.

Links: