institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Posposat el lliurament dels premis "Ajudar i protegir" de la Càtedra PROTECPOL

  • February 14th, 2020
Image de la noticia

Per causa dels talls de trànsit a la ciutat de València el dia 14 de febrer, s'ha decidit posposar l'acte de lliurament dels premis "Ajudar i protegir" de la Càtedra PROTECPOL de la Universitat de València.

Atés el suggeriment de la Regidoria de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València que, juntament amb la Fundació Policia Local de València, patrocina la Càtedra institucional de la Universitat de València “Protecció Ciutadana-Policia Local València (PROTECPOL)”, es comunica que, a causa dels talls de trànsit que tindran lloc en les principals vies de comunicació de la ciutat durant la jornada del 14 de febrer de 2020, la Càtedra es veu en l'obligació de posposar l'acte de lliurament dels premis “Ajudar i Protegir” que aquesta Càtedra tenia previst atorgar hui a les 12.00 hores.

En pròximes dates es farà arribar una nova convocatòria indicant, novament, els detalls de celebració d'aquest acte. La Càtedra de Protecció Ciutadana-Policia Local València prega que disculpeu les molèsties ocasionades.