institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (5a edició)

  • June 14th, 2021
CARTELL

El 21 de juny tindrà lloc la 5a edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA), una de les grans iniciatives acadèmiques de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians i el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb la Universitat de València, la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús, la Diputació de València i Caixa Popular.

Aquesta cinquena edició que porta per lema “Paisatges rurals: Productes turístics sostenibles”, és l'escenari perfecte per a posar de manifest la necessitat d'activar la posada en valor de la riquesa paisatgística del Racó d'Ademús per a transformar aquest potencial recurs en un producte turístic de qualitat, capaç de generar experiències de vida en el visitant i oportunitats de desenvolupament a la comarca. Per a això, és necessari dissenyar productes i propostes turístiques atractives i articulades a través de la participació del sector privat, capaços de crear estructures comercials sostenibles, però que compten amb la implicació del capital social comarcal. Un exemple d'això és el projecte de Custòdia del Territori Terres del Convent, una proposta de recuperació paisatgístic-patrimonial del Convent de Sant Guillem, impulsat per la Càtedra i entitats locals del municipi de Castielfabib.

Enguany la UVRA se celebrarà presencialment a la comarca, amb un nombre limitat de places, per a garantir les mesures sanitàries anti COVID19, que aniran cobrint-se per ordre de matriculació. A més, tindrà el seguiment telemàtic on-line obert a tots els públics.

Programa. Clica ací.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.