institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Image de la noticia

La Setmana de l'Ètica és una iniciativa promoguda pel Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica (CEFDEE) dins del marc del projecte d'Innovació Educativa "FdE Ètica: formant futurs professionals amb ètica". Aquest projecte es va engegar el curs passat impulsat per la Facultat d'Economia juntament amb la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV. Es tracta d'un programa que el seu objectiu és formar futurs professionals en l'àmbit de l'economia i l'empresa que mantinguen el més alt nivell d'honestedat, integritat i servei a la societat que, en definitiva, és el segell d'un vertader professional.

 

El dia 20, a les 12:30 tindrà lloc en la sala "Sánchez Ayuso" en la Facultat d'Economia, el seminari titulat "Formant-nos en Ètica II". Serà impartit per Luis Pérez Graner, Dr. en Gestió i Administració d'empreses, Responsable de Qualitat i Processos en el Palau de Congressos de València i Director d'Organització de l'Institut per a l'Ètica en la Comunicació i les Organitzacions (IECO).

El dia 21, a les 17:30, en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia, tindrà lloc una videoconferència retransmesa per streaming des del RCC de Harvard titulada “Optimal Work: The Ethics of Studying and Working at Your Best”. Serà impartida per Sharif Younes, Enginyer de Programari i Mentor del Elmbrook Professional Mentoring Program, a Cambridge Massachusetts.

Més informació: https://rcc.harvard.edu/event/optimal-work-ethics-working-your-best

Per a participar en aquesta jornada és necessari emplenar el formulari d'inscripció.