Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • ARTEC
El objetivo del presente proyecto es la prevención de accidentes en obra mediante la formación. Para ello se creará un sistema de formación basado en Realidad Aumentada utilizando dispositivos móviles y con archivos multimedia de apoyo.
SIRAE (Sistema de Realidad Aumentada para la Auto-Inspección de Edificios Energéticamente Eficientes) es un proyecto de I+D+i centrado en tecnologías de Realidad Aumentada para su uso en la auto-inspección de edificios energéticamente eficientes.
L'objectiu del projecte RÀTIO és el desenrotllament d'una plataforma nova d'alta precisió i funcionament en temps real per a la realització de mesures topográficas i auscultació geomètrica d'estructures, a través del desenrotllament i implementació de noves tecnologies com la Realitat Augmentada.
Àudio Guia AR Casa Batlló és un projecte en el qual intentem millorar l'experiència dels visitants de Casa Batlló utilitzant Realitat Augmentada. Amb aquesta guia els visitants ja no només reben explicacions sinó que poden veure com era l'interior de Casa Batlló tal com ho disseny Gaudí.
El sistema dissenyat i fabricat íntegrament des del IRTIC amb components "off-the-shell", en col · laboració amb l'Empresa "Motrix: Centre de Simulació", constitueix una gran avanç en integrar un sistema de plataforma de moviment..
Sistema de localització de personal basat en tecnologies interactives per a la seua aplicació en entorns d'obra (Lineo).
Igual que ocorre en sectors industrials com el de la fusta, la joguina o el sector tèxtil, la presentació de producte és bàsica en l'entorn comercial del sector ceràmic i un element clau en les seues estratègies de mercat
Virtual Fire és un sistema de formació en prevenció i extinció d'incendis amb Realitat Augmentada desenvolupat per a l'empresa Virtual Fire SL.
Aquest projecte va constar de dues aplicacions diferents amb objectius molt definits. El primer va ser un simulador d'Ala delta que permetia sobrevolar la província de València
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies