Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Servei d'assessoria tècnica informàtica en matèria de gestió del trànsit

El LISITT ofereix un servei d'assessoria informàtica i tecnològica al servei de telemàtica de la subdirecció general de trànsit i mobilitat, a fi de recomanar les polítiques tecnològiques i d'informació a seguir pel que fa al seu nucli d'informació com a les pròpies aplicacions i serveis de la subdirecció.
Descripció

Els principals serveis que s'ofereixen són:

1) Assessoria tècnica informàtica i la consultoria, amb especial atenció en estàndards i procediments europeus de recollida intercanvi i tractament d'informació per a la gestió del trànsit i difusió de dades.


2) Elaboració de recomanacions per a:

  • El manteniment i evolució del sistema central d'informació de la Subdirecció General de Gestió de Trànsit i movlidad (INCITAR), tant a nivell de plataforma tecnològica , arquitectura de processos i model d'informació.
  • Les adaptacions necessàries per a la integració de qualsevol d'aquests elements de la SGGTM amb altres actors tecnològics interns o externs a DGT, així com el seu propi manteniment o evolució.

 

Data d'inici
2011 Maig
Data de finalització
2013 Maig
Entitats col·laboradores:

SG GESTION DE TRAFICO Y MOVILIDAD - DGT