Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

Projectos CEF solicitados IRTIC

CEF Programme logo

DAVIS2020: Improving open Data VISibility from public administrations through EDP

El grup de recerca Lissit ha presentat una nova proposta de projecte a la convocatòria CEF Telecom Call e-Open Data. Participants: IRTIC-UVEG, Diputació Provincial de València (DIVAL), Centro de Investigaciones Energéticas Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT), Fundación Pública Andaluza Progreso y Salud, Leading Management Technology S.L. (LMT), Ajuntament de Benaguasil, Ajuntament de Sagunt, Ajuntament de Torrent i Ajuntament de Vilamarxant.

L’objectiu de l’acció és afavorir la reutilització de dades d’institucions públiques espanyoles, fent aquestes dades accessibles, interoperables, reutilitzables i facilitant la seua cerca a través del Portal de dades europeu
Tres objectius específics:
1. Permeten a les entitats interessades obrir les seues dades mitjançant una infraestructura pròpia o de tercers.
2. Millorar mitjançant les eines, la categoria de dades que ja s’estan publicant de manera oberta com a mínim amb la categoria 3 d’Open Data.
3. Analitzar la viabilitat de publicar dades com a Dades Obertes Enllaçades (LOD).

ROL: Coordinador

DURACIÓ: 36 mesos

DETALLE

NOTICIAS

 

CEF Programme logo

EUROLogin-19 Action: New cross-borded authentication in European platforms according to the eIDAS Regulation

El objetivo del proyecto EUROLogin19 es crear un único ecosistema digital europeo basado en la regulación eIDAS que permita integrar diferentes proveedores de autentificación digital en una misma plataforma.

ROL: Coordinador

INICIO:

DETALLE

NOTICIAS