Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • IRTIC

Projectos CEF solicitados IRTIC

CEF Programme logo

DAVIS2020: Improving open Data VISibility from public administrations through EDP

El grup de recerca Lissit ha presentat una nova proposta de projecte a la convocatòria CEF Telecom Call e-Open Data. Participants: IRTIC-UVEG, Diputació Provincial de València (DIVAL), Centro de Investigaciones Energéticas Medioambientales y Tecnológicas (CIEMAT), Fundación Pública Andaluza Progreso y Salud, Leading Management Technology S.L. (LMT), Ajuntament de Benaguasil, Ajuntament de Sagunt, Ajuntament de Torrent i Ajuntament de Vilamarxant.

L’objectiu de l’acció és afavorir la reutilització de dades d’institucions públiques espanyoles, fent aquestes dades accessibles, interoperables, reutilitzables i facilitant la seua cerca a través del Portal de dades europeu
Tres objectius específics:
1. Permeten a les entitats interessades obrir les seues dades mitjançant una infraestructura pròpia o de tercers.
2. Millorar mitjançant les eines, la categoria de dades que ja s’estan publicant de manera oberta com a mínim amb la categoria 3 d’Open Data.
3. Analitzar la viabilitat de publicar dades com a Dades Obertes Enllaçades (LOD).

ROL: Coordinador

DURACIÓ: 36 mesos

DETALLE

NOTICIAS

 

CEF Programme logo

AS4EDI- Action: European EDI Providers integrating the AS4 eDelivery

El grupo de investigación LISSIT ha presentado una nueva propuesta de proyecto a la convocatoria CEF Telecom Call e-Delivery. Esta convocatoria apoya acciones e iniciativas destinadas a fomentar el intercambio internacional de documentos de manera segura y confiable. 

ROL: Coordinador

INICIO:

DETALLE

NOTICIAS

 

CEF Programme logo

EUROLogin-19 Action: New cross-borded authentication in European platforms according to the eIDAS Regulation

El objetivo del proyecto EUROLogin19 es crear un único ecosistema digital europeo basado en la regulación eIDAS que permita integrar diferentes proveedores de autentificación digital en una misma plataforma.

ROL: Coordinador

INICIO:

DETALLE

NOTICIAS

 

CEF Programme logo

EURINV19 Action: Adopting the European Standard by using consolidated eInvoicing cloud platforms

El principal objetivo de este proyecto es dar apoyo a los proveedores de EDI, empresas proveedoras de Intercambio Electrónico de Documentos, llamadas así por sus siglas en inglés Electronic Data Interchange.

ROL: Coordinador

INICIO:

DETALLE

NOTICIAS

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies