Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

Cicle Concert Hall a la Facultat de Magisteri

  • 9 de febrer de 2023

El concert serà dijous, dia 16 de febrer, a les 20 hores

 

Musics actuant en un concert

Lloc/ Data: Hall Facultat de Magisteri / 16 de febrer 2023. A les 20 h.

Nom artístic: Madera metálica & Gentil ánima ensemble: Tres a cordes

Detall intèrprets: 1. Miriam Caballero Cerveró (flauta) Alejandro Mengual Sánchez (clarinet). 2. Ignacio Baeza García (violoncel), Berta Tubillejas Andrés (piano) i Hang Ferrer Mora (veu).

Títol programa de concert:

CONCERT DE GUANYADORS ACTIVA MÚSICA

Breu presentació programa:

El programa que es presenta fa un recorregut en la seua primera part per algunes de les peces més conegudes d'autors atemporals i mundialment coneguts com són Beethoven, Mozart, Bach i Vivaldi. Madera metálica també interpreta obres igualment clàssiques d'autors generalment una mica menys coneguts com són Txaikovsky, Purcell o Edvard Grieg amb cançons igualment conegudes que a tothom li sonaran.

El programa que presenta Tres a cordes és una proposta de viatge per tot Europa de nord a sud i d'est a oest amb un denominador comú a l'equipatge: la música vocal amb el violoncel, part obligatòria a les obres seleccionades. Però encara tenen més en comú: es van dedicar a l'ensenyament, i no només de música. Anant més enllà, els compositors i la compositora del nostre programa estan units per un misteriós fil a través dels llocs i destins dels seus viatges. Curiosament, també els membres del grup Tres a cordes comparteixen aquest fil amb els seus protagonistes. La proposta artística recull obres del Romanticisme musical europeu.