University of Valencia logo Logo Master's Degree in Bioinformatics Logo del portal

GRADUACIÓ ESTUDIANTS DEL MÀSTER EN BIOINFORMATICA. Curs 2020-22.

  • November 18th, 2022
GRADUACIÓ ESTUDIANTS DEL MÀSTER EN BIOINFORMATICA. Curs 2020-22.

El passat 10 de novembre es va celebrar en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot, l'Acte de Graduació dels estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV).

En aquest acte es van entregar els diplomes als estudiants graduats en el Màster en Bioinformàtica.

A més, es van concedir els premis al millor expedient de la promoció, que va donar el director del Màster en Bioinformàtica Vicente Arnau, a la graduada Arián Ferrero Fernández.

També es va entregar el premi al millor TFM de la promoció, atorgat per part de l'empresa Biopolis (ADM), de la mà del seu representant en l'acte Sr. Juan Francisco Martínez Blanch, a l'estudiant Jorge Mestre Tomás.

Va rebre el premi el seu company de promoció Alejandro Paniagua de Pedro.

 

El Màster en Bioinformàtica, com la resta de màsters de l’ETSE, està tenint cada any una major acceptació per part d'estudiants de tot el món.

El curs passat es van rebre més de 200 peticions d'estudiants d'11 països per a realitzar aquest màster. El nivell d'inserció laboral és màxim, tots els estudiants que han finalitzat el màster en Bioinformàtica, en les 10 edicions últimes edicions, estan treballant

en importants empreses biotecnològiques o realitzant investigació en els millors laboratoris d'investigació d'Espanya i d'alguns països europeus.

És un gran èxit del professorat dels 6 departament de la UV que donen docència i també dels professors externs implicats en la formació dels estudiants.

Images: