Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió Logo del portal

Visita a les instal·lacions de l'empresa Vicky Foods a Gandia.

  • 11 d’abril de 2022
Image de la noticia

Els estudiants del Màster de Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió visiten les instal·lacions de l'empresa Vicky Foods a Gandia.

El 8 d'abril passat els estudiants del Màster de l'especialitat de Control de Gestió van fer una visita a les instal·lacions que l'empresa Vicky Foods té a Gandia. En aquesta jornada formativa, el professor extern de l'assignatura de Control de Gestió Estratègic que participa al màster ha impartit la seva sessió a la pròpia empresa on desenvolupa la seva tasca professional. Aquesta activitat docent va permetre que el grup d'estudiants tingui un contacte amb la realitat empresarial. Després de la presentació del Grup Vicky Foods, es va fer una visita guiada a les instal·lacions. Posteriorment assistim a una sessió per conèixer de primera mà les funcions del responsable del Controller, com són l'elaboració i el seguiment del pla estratègic, l'elaboració del pressupost, l'ús d'eines operatives i el reporting per facilitar la presa de decisions del consell.