Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Contaminació, Toxicologia i Sanitat Ambientals Logo del portal

Presencialitat_mesures COVID19

  • 20 de juliol de 2020
Image de la noticia

Queda garantida la presencialitat a les aules de teoria i les pràctiques podran ser presencials amb el grup sencer al Master de Contaminació i Toxicologia. Tot això clar, si la situació no canvia al setembre.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va publicar en el diari oficial de la generalitat Valenciana l'última resolució sobre mesures covid https://www.dogv.gva.es/datos/2020/07/18/pdf/docv_8861.pdf

En l'apartat 3.2.2. es descriuen les mesures per a l'àmbit docent universitari. El resum seria que es canvia a un aforament màxim de les aules a un 75% i que per als laboratoris s'estableix que l'aforament dels laboratoris docents es limitarà a una persona per cada 2,25 m² i s'utilitzarà màscareta en tot moment.

Per tant, podem garantir la presencialitat a les aules de teoria i les pràctiques podran ser presencials amb el grup sencer. Tot això clar, si la situació no canvia al setembre.