University of Valencia logo Logo Master's Degree in Data Science Logo del portal

Entrega de premis del Concurs +Dones

  • April 10th, 2018
Entrega de premis del Concurs +Dones

L’entrega de premis del Concurs +Dones tindrà joc demà dia 11 d’abril a las 12:00 al Saló de Graus Joan Pelechano.

També farem un col·loqui sobre quines son les causes de la baixa presencia de dones a l’enginyeria i com podem fer per a augmentar-la. El col·loqui el moderarà la Prfª Silvia Rueda Pascual i seran presents les següents invitades:

Dra. Elena Martínez García, Vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. La Dra. Elena Martínez es Professora titular del Departament de Dret Administratiu i Processal de la Universitat de València. Actualment és codirectora del Màster Universitari en Violència de Gènere de la Universitat de València, a més de directora del Centre d'Estudis Multidisciplinaris en Violència de Gènere.

Dra. Mercedes Alcañiz Moscardó, Directora de la Unitat d'Igualtat a la Universitat Jaume I (UJI). La Dra. Mercedes Alcañiz es Professora Titular d'Universitat al Departament de Filosofia i Sociologia de la UJI, la presidenta del Comitè de sociologia del gènere de la Federació Espanyola de sociologia (FES) i membre de la AMIT (Asociación de Mujeres Investigadoras & Tecnólogas).

Dra. Ana Sánchez Torres, vicepresidenta del node AMIT (Asociación de Mujeres Investigadoras y Científicas) MuVal (Comunitat Valenciana i Murcia). La Dra. Ana Sánchez es Professora Titular de Lògica i Filosofia de la Ciència i membre del Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universitat de València.

Dra. Paula Marzal Domenech, directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV). La Dra. Paula Marzal es Professora Titular d’Enginyeria Química a la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i es la representant de la UV a la Conferencia de Directores y Decanos de Ingeniería Química.

Dña. Judit Marti Molina, vicepresidenta del grup d’afinitat Women in Engineering adscrit a la ETSE-UV WIE (Women in Engineering). La WIE es una branca estudiantil de la associació IEEE (Institute of Electrical and Electronic Engineers). Judith Marti es alumna de la ETSE-UV on estudia el grau d’Enginyeria Electrònica Industrial.

Per a donar visibilitat a les dones, eixe dia hem definit un codi de vestimenta en negre. Si voleu acompanyar-nos vos estarem molt agraïts i agraïdes.