Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació Logo del portal

.
.

Màster habilitant

Et capacita per a exercir la professió d'Enginyer de Telecomunicació amb totes les atribucions reconegudes per llei

.

Titulació bilingüe

Assignatures impartides en anglès i castellà

.

Doctorat

Accés als programes de Doctorat, especialment als de Tecnologies de la Informació, Comunicacions i Computació

“Ara puc exercir com a Enginyer Superior de Telecomunicació”

Ricardo Álvaro Blanco

9 de de maig de 2016

Ricardo Álvaro Blanco

Enginyer Tècnic de Telecomunicació (Sistemes Electrònics) - Universitat de València)

Cursar el Màster en enginyeria de Telecomunicació de la Universitat de València em va ajudar a complementar els meus estudis de grau i d'enginyeria tècnica de telecomunicacions amb especialització en sistemes electrònics. A més d'aconseguir la meta que m'havia proposat, ara puc exercir com a Enginyer Superior de Telecomunicació.

El pla d'estudis està ben dissenyat per a reforçar i adquirir nous coneixements. A més, els seminaris impartits van ser de gran utilitat per a obtenir una perspectiva sobre el meu futur professional, ja siga en l'àmbit públic o privat.

D'altra banda, vaig tenir l'oportunitat d'assistir com a ajudant a un reconegut congrés de IEEE (IEEE sensors), on vaig poder experimentar des de dins com és el món de la recerca i on es van presentar múltiples innovacions que en un futur pròxim podrien implantar-se en la vida quotidiana. A més, com la Universitat de València té acords amb l'Institut de Física Corpuscular (IFIC), vaig poder desenvolupar unes pràctiques d'empresa en les quals vaig realitzar el meu treball fi de màster.

En definitiva, cursar el Màster d'enginyeria de Telecomunicació representa un grat record, tant dels excel·lents companys que vaig tenir, com de la formació obtinguda.