Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gestió de la Qualitat Logo del portal

Taula Redona

  • 11 de maig de 2017
Taula redona:Qualitat i Innovació en el sector Agroalimentari Ecològic: Reptes i Oportunitats

Qualitat i Innovació en el sector Agroalimentari Ecològic: Reptes i Oportunitats

El passat 2 de maig de 2017, es va celebrar en el saló de graus de la Facultat d'Economia la taula redona Qualitat i Innovació en el sector Agroalimentari Ecològic: Reptes i Oportunitats, com a continuació de la celebrada el passat mes de gener en la qual van participar representants de les administracions públiques i organitzacions relacionades amb la temàtica. En aquesta última jornada han participar els directius d'empreses del sector Joaquín del Rio, Director de Qualitat, I+D i Medi Ambient en Grup Dulcesol; Carlos Chornet, Director en The Muesli Up Company; Fidel Pascual, Director Tècnic d'Herbés del Molí i José Bou, Gerent de JB Natural Foods. La taula ha estat moderada per la catedrática Maria Moreno.