Logo de la Universdad de Valencia Logo Máster Universitario en Investigación y Uso Racional del Medicamento Logo del portal

5 claves para elegirnos

  • 27 junio de 2017
Edificio de Farmacia en la Universitat de València

Además de la calidad en los contenidos, la excelencia en el profesorado y las posibles salidas laborales, el Máster Universitario en Investigación y Uso racional del medicamento te ofrece una formación de posgrado única en todo el territorio nacional. Descubre las cinco claves de nuestro máster.

Descobreix les 5 claus que converteixen el Màster en Recerca i Ús racional del medicament en una opció única en tot el territori espanyol.

- És l'únic màster en tot el sistema públic universitari espanyol dirigit a la formació d'investigadors i desenvolupadors de medicaments que incideix en la necessitat de l'ús responsable de fàrmacs.

- A més, és l'únic màster de la Comunitat Valenciana dirigit a la formació de postgrau en matèria de medicaments, el seu procés de creació, de recerca i desenvolupament.

- La seua aposta per la diversitat i qualitat docent ve avalada per més de 50 professionals que treballen cada dia per a oferir la millor formació possible als estudiants d'aquest màster oficial. Professionals que pertanyen a grans hospitals com l'Hospital Universitari La Fe o l'Hospital Doctor Moliner, però també especialistes internacionals.

- El seu pla d'estudis destaca per la seua àmplia optativitat, atès que la meitat de les assignatures del màster (30 crèdits) són triades per l'estudiant entre un catàleg de quasi 20 assignatures.

- A més, en tractar-se d'un màster oficial, el M.O. en Recerca i Ús racional del medicament permet als estudiants accedir a estudis de doctorat en la Universitat de València.

Si eres un llicenciat o graduat en Farmàcia, Medicina o alguna titulació afí i estàs interessat en la recerca i ús racional dels medicaments, no ho dubtes, aquest és el teu màster!​